BACK IN SHAPE AGAIN

SmallGroups training

Bij voetbalschool Skills2000 zijn wij sinds oktober 2018 begonnen met damestraining op de maandag en woensdagavond. Deze vorm van training noemen wij “BACK IN SHAPE AGAIN”.

Durf weer in conditie te komen en train 3 maanden lang om dat resultaat te behalen. De oefeningen die wij daarbij hanteren zijn prettig en zeer toegankelijk. Deze lessen geven wij in kleine groepen van maximaal 8 dames. Dus Wil je weer fit worden, je beter in je vel voelen en ook tussen de 5 en 10 kilo afvallen, dan kun je bij ons een goed begin maken. Een ieder traint op eigen niveau.

Start: 4 September 2019

GERICHTE AANDACHT OP JOUW SUCCESS

Dus Wil je weer fit worden, je beter in je vel voelen en ook tussen de 5 en 10 kilo afvallen, dan kun je bij ons een goed begin maken. Een ieder traint op eigen niveau.

Waar bestaan de oefeningen uit.

De oefeningen bestaan uit bewegingen waaruit je meteen 2 spiergroepen traint. Bijvoorbeeld een Squat, gecombineerd met een Barbell press in een aantal herhalingen. Ook worden er vele boks en kickboks oefeningen gegeven zonder dat er fysieke contact bij komt kijken. Men noemt dit Martial art oefeningen. Het gaat om het effect, plezier en eigen inbreng die je in de trainingsvormen stopt.

Het voordeel van deze trainingsmethoden is dat je op een “prettigere manier vermoeid raakt”, waardoor de trainingsduur zo weer voorbij is. Het is dan ook gebleken dat deze trainingsmethoden voor vrouwen zeer toegankelijk en aangenaam is

Vanaf september 2020 is sporthal laan van Spartaan weer open voor ladies fitness en fitness voor kinderen met obesitas

Trainingsdagen: maandag en woensdag

Groep 1: 18:00 – 19:00

Groep 2: 19:00 – 20:00

Sporthal: Laan van Spartaan 1
Kosten: 85 euro voor 10 lessen.