Trainingsmethoden op maat (hoe trainen wij de kinderen)

Elk kind die zich bij Skills2000 inschrijft wordt op eigen niveau ingedeeld en getraind. Kinderen die nog vaardigheden moeten opdoen, krijgen naast voetballen diverse coördinatie en balans technieken, voor betere resultaat en zelfvertrouwen, tijdens het sporten

Overgewicht

Bij kinderen met overgewicht spelen we o.a. partijvormen van 2 tegen 2 of 3 tegen 3. Op deze manier komen de spelers spelenderwijs vaak genoeg aan de bal en bewegen ze veel meer. Daarnaast moeten de sport en spel oefeningen, zowel met als zonder bal, optimaal bijdragen aan hun motoriek en verbranding.

Vaardige spelers

De kinderen die wat vaardiger zijn trainen wij meer op technieken, spelinzicht en samenspel. Het is de bedoeling dat zij op termijn dan doorstromen naar de voetbalvereniging in een team waar zij in passen. Daarnaast brengen wij de kinderen ook wat discipline bij is in de sport. Winnen en verliezen ligt niet ver van elkaar af, dus moeten zij ook leren om daarmee om te gaan. Overigens laten wij kinderen eerder doorstromen die ook begeleid worden door een volwassenen.

Motoriek training (het vermogen om “soepeler” te Bewegen)

Er zijn genoeg kinderen met een minder soepel lichaam. Deze kinderen willen ook optimaal sporten. bij Skills2000 is er gerichte aandacht voor deze groep .De stijfheid van de motoriek is immers goed te trainen met de daarvoor bestemde oefenvormen. Het resultaat in soepelheid en beter bewegen kan al binnen 3 maanden goed zichtbaar zijn.

Voetbal & Fitness combinatietraining om af te vallen voor uw kind.

Ouders kunnen kiezen voor een combinatie training voor hun kind. Deze training bestaat uit voetbal en fitness. De bedoeling is dat uw kind zo veel mogelijk gaat bewegen, waardoor hij/zij genoeg calorieën verbrand. Het is de bedoeling dat de ouders ook de voeding van het kind aanpassen om sneller resultaat te zien.